Szolgáltatások

Hőszigetelt üveg

A hőszigetelt, thermo üveg = Két esetleg három réteg üveg, légmentesen összeragasztva. Az üvegszerkezet vastagságát, a két üveg között található alumínium távtartó léc adja. Az alumínium távtartó hőhidat képezne az üvegek között, ezért a távtartót butil ragasztóanyaggal rögzítjük az üvegekhez. (Ez az elsődleges szigetelés) A lécekbe páraszűrőt töltünk, majd légmentesen lezárjuk és kétkomponensű ragasztóval szigeteljük a hőszigetelt üveg széleit. (Másodlagos szigetelés)A legideálisabb összetétel, a 4+16+4(Ha 16mm-nél vastagabb az aluléc, megfordulhat benne a levegő, ami ront a hőszigetelésen) Manapság egyre divatosabb és korszerűbb megoldás, hogy az egyik üveget Low-E bevonatos üveggel váltjuk ki + a két üvegfelület közé gázt töltünk. Ha szeretné, hogy nyílászárói korszerűek legyenek akkor a megoldás: ablakszigetelés, ajtószigetelés, nyílászáró csere.

Nyílászáró szigetelés

A külső térelhatároló szerkezetek legérzékenyebb pontjait a nyílászárók jelentik. Az energia egy része a falakon keresztül távozni, a maradék pedig a nem megfelelő szigetelésű nyílászárók résein és üvegfelületén át lép ki a helyiségből. Ha az épületrekonstrukció során nincs lehetőség a gyenge minőségű nyílászárók teljes cseréjére, minimálisan a réseket, hézagokat szükséges tömíteni. Szilikon gumiból készült tömítőcsíkjai közvetlenül az ablak-és ajtókeretbe szerelhetőek. A technológia lényege, hogy az illeszkedő éleknél az élsarkokba a nyílászáró teljes kerülete mentén célszerszámmal egy megfelelő szélességű- és mélységű hornyot marnak az ablak- illetve ajtókeretbe (vagy szárnyba), majd egy speciális profilú szigetelőanyagot (az Euro-Strip rendszer alkalmazásával) rögzítenek bele. A szigetelőanyag méretét az illeszkedő felületek közötti távolság függvényében választják meg. A szigetelőanyag elhelyezkedése esztétikus és tisztítás során sem károsodik. Ezzel a fajta utólagos szigeteléssel elsősorban a régi, rosszul záródó nyílászárókkal lehet "csodát művelni”. Ha szeretné, hogy nyílászárói korszerűek legyenek akkor a megoldás: ablakszigetelés, ajtószigetelés, nyílászáró csere.

Ablakcsere

A jó ablak hozzájárul életünk, otthonunk nyugalmához, biztonságához. Fényt és meleget nyújt házában, óvja az időjárási körülményektől és a modern technológiának köszönhetően gondoskodik az optimális hő- és hangszigetelésről. Hogyan éri el mindezt? Az új ablakrendszerek a légkamráknak köszönhetően szigetelik otthonát. A legfőbb oka a régi típusú ablakok cseréjének, hogy azokon keresztül elszökik a meleg. Otthonának egyik legfontosabb része a homlokzati kialakítás. Ahhoz, hogy a mai drága rezsiköltségek mellett megfizetett meleg a lakásban megmaradjon, speciális, több légkamrás profilokból készült, modern energiatakarékos üvegezéssel párosított nyílászáró gondoskodik arról, hogy minél kisebb veszteség érje otthonát és pénztárcáját

Az ablak fényt visz a házába

A felhasznált alapanyagaink kiváló tulajdonságainak köszönhetően az Ön elképzeléseit valósítjuk meg (egyedi méretezés, forma-, szín- és üvegválaszték). Nyílászáróink így biztosítják a szabad kilátást, kellemes hőmérsékletet az év minden napján.

Kívül marad a zaj

Termékeink kialakításának köszönhetően nemcsak a kellemetlen hőhatásokat, hanem a zajokat, zavaró szagokat is távol tartják környezetüktől. A mindennapitól eltérő erősebb zajártalmaktól az egyedi hang-gátló üvegösszetételű nyílászáróink kiváló hangszigetelést nyújtanak.

Biztonságot családjának

Az általunk kínált nyílászárókban az egyik legjobb német minőségű SIEGENIA-AUBI vasalatrendszer gondoskodik arról, hogy ne csak a termék funkciója, nyitása-zárása legyen tökéletes, hanem a választható biztonsági típusoknak köszönhetően, a hívatlan látogató is odébb álljon. A kiváló profiltulajdonságok kombinációjával Ön a nyertes a betörővel szemben. A jó minőségű nyílászárók melletti döntés legfőbb indoka a lakás hőveszteségének csökkentése.

Ne dobja ki a pénzét az ablakon!

A régi, elavult termékek cseréjével hozzájárul otthonának takarékosságához, ezzel csökkentve lakásának költségeit.

FELMÉRÉS

Társaságunk, és hivatalos partnereink végzik országos szinten a felmérést. Ez minden esetben a vevő igényeihez igazodva történik.

A díjtalan felmérés részét képezik az árajánlatadásnak.

Kollégáink a helyszíni bejárás után tudnak végleges ajánlatot adni.

SZAKTANÁCSADÁS

A megfelelő nyílászáró kiválasztása nem könnyű feladat. A nem megfelelő tájékoztatás a rossz döntést okozhatja, rontva ezzel otthonának, családjának kényelmét, és nyugalmát. Ezért tartjuk fontosnak a valós szaktanácsadást.

BEÉPÍTÉS

A szakszerű beépítés, elengedhetetlen azok számára, akik sokáig szeretnék érezni az otthonuk nyújtotta biztonságot, minden esetben. Ezért javasoljuk, az általunk kiajánlott szakember választását.

A nem megfelelően beépített nyílászáró:

- Nem szigetel tökéletesen

- Nem megfelelően működik

Egyszer fizessünk érte, ezért bízzuk Inkább szakemberre a munkát